Canon EOS M6 Mark II İncelemesi

M6 Mark II

Canon EOS M6 Mark II İncelemesi ile karşınızdayım.

En son incelemeleri ve haberleri kaçırmamak için kanalıma abone olmayı unutmayın.

 

Canon EOS M50

Canon’un Aynasız Segmentine baktığımız zaman güncel sıralama şu şekilde;

M100 > M50 > M6 Mark II

Güncel seriye baktığımız zaman M100, M50 ve M6 Mark II olarak görüyoruz. Bu seri de bulunan EOS M5’in yenilenip yenilenmeyeceği ise henüz belli değil. O yüzden kafa karıştırmamak adına şuan Canon M Serisinin en iddalı modeli EOS M6 Mark II oldu.

Şimdi yavaştan incelemeye başlayalım;

EOS M6 Mark II’nin kalbinde Canon ailesinin en hızlı işlemcisi olan Digic 8 ve 1.6x APS-C Sensörünün gücü birleşiyor. Bunlarla da kalmayarak netleme hızını en yüksek seviyeye çıkarmak için Dual Pixel CMOS AF teknolojisi kullanıldı. Bunun sayesinde Liveview modunda netliği sabitleyerek saniyede 14 kareye kadar yükseliyor.

Raw Burst Modu da yine ilk defa gördüğümüz özellikle arasında, bu mod sayesinde saniye 30 kare fotoğraf çekimini bizlere sağlıyor. aşağıda detaylı olarak anlatacağım

Video çekimlerinde 4K 30 fps, 1080 60fps ve Full HD’’de 120 fps video çekimini bizlere sağlarken, harici mikrofon girişi sayesinde daha kaliteli bir ses kaydı imkanını bizlere sağlıyor.

M6 Mark II

EOS M6 Mark II Özellikleri:

  • 32.5 Megapiksel APS-C 1.6x CMOS Sensör
  • Digic 8 İşlemci
  • Saniyede 14 Kare fotoğraf çekim hızı
  • 100 – 25.600 ISO aralığı 51.200’e kadar yükselme
  • Raw Burst Modu
  • 143 adet Odaklama Noktası
  • 3.0” 1.040.000 Noktalı Hareketli ve Dokunmatik LCD
  • 14 Bit Raw Canon Raw 3 formatı
  • Dual Pixel CMOS AF Netleme Sistemi
  • Cropsuz 4K 30 fps
  •  1080p 120fps , 60fps super slow motion video
  • 4K Timelapse
  • HDR Video
  • 5 Yönlü Titreşim Engelleyici (Video)
  • Focus Peaking
  • Mikrofon Girişi
  • Wi-Fi & NFC Bağlantı
  • Bluetooth Bağlantı
  • Sessiz Fotoğraf Çekim Modu

Canon EOS M6 Mark II Kimler için?

M6 Mark II

  • Sokak Fotoğrafçılığı ile ilgilenenler ( Özellikle EF-M 22mm lens ile birlikte)
  • D-SLR gibi ağır bir makine taşımak istemeyen ancak D-SLR kalitesinde fotoğraf çekmek isteyenler
  • Hali hazırda Canon lensleri olan ama hafif yedek bir gövde arayan kullanıcılar
  • Vlogger’lar ve Video çekimleriyle ilgilenenler için

Digic 8 İşlemci:

Artık tamamen yenilenmiş daha önce hiç bir Canon fotoğraf makinesinde kullanılmamış Digic 8 işlemci Canon EOS M6 Mark II ile karşımıza çıkıyor.

Yenilenmiş işlemci her zaman olduğu gibi bizlere hızın yanında güzel artılar da sağlıyor;

  • Çok daha iyi bir Odaklama Performansı
  • Cropsuz 4K Video Çekimi
  • Raw Burst Modu
  • Saniyede 14 Kare Fotoğraf Çekim Hızı

32.5 Megapiksel Yepyeni Sensör:

M6 Mark II

EOS M6 Mark II ve Canon 90D yepyeni bir sensör ile karşımıza çıktılar. Özellikle Canon 80D’de tanıştığımız ve sonrasında tüm APS-C kameralarda kullanılan 24 megapiksellik fotoğraf çözünürlüğümüz artık yeni sensör yapısıyla beraber 32.5 megapiksele kadar yükseliyor. 32.5 Megapiksel şuan için APS-C sensörlü fotoğraf makineler arasında en yüksek çözünürlük diyebiliriz.

EOS M6 Mark II Yüksek Hızlı Çekim Modu:

M6 Mark II’nin motor modlarına baktığımız zaman karşımıza yeni bir motor modu çıkıyor. Bu modun ismi Yüksek Hızda Seri Çekim + modu. M6 Mark II bu modda saniyede tam 14 kare fotoğraf çekimini bizlere sağlıyor. Bildiğiniz üzere Canon’un amiral gemisi olan 1D X Mark II saniyede 14 kare çekimi bizlere sağlıyordu. Böylelikle Canon EOS M6 Mark II bizlere 1D X Mark II’nin sağlamış olduğu bu çekimi hızını daha ufak bir gövde de hem de 32.5 megapiksel olarak veriyor.

EOS M6 Mark II Raw Seri Çekim Modu:

M6 Mark II

Raw Seri Seçim Modu Canon M6 Mark II ile birlikte hayatımıza giren bir özellik oldu. Bu modda çekim yaparken fotoğraf makinemiz 32.5 megapikselden 18 megapiksele düşüyor ve saniyede 30 kare fotoğraf çekimini gerçekleştirebiliyor. Hem RAW hem de JPEG olarak fotoğraf formatlarında fotoğraf verebiliyor olması  ciddi manada önemli.

Bu modun en önemli özelliklerinden biri de Ön – Çekim modu. Bu modu da açtığımız zaman deklanşör tuşuna yarım bastığımız zaman 0.5 saniye’yi buffer’a alıyor ve böylelikle hiç bir anı kaçırmamış oluyoruz.

Raw Burst modunda çekim genellikle 2- 2.5 saniye boyunca sürüyor ve saniyede 30 saniyeyi görebilmek için UHS-II SD kart ile çekimi gerçekleştirmeniz gerekiyor.

EOS M6 Odak Tarama Modu:

M6 Mark II

Odak Tarama özelliğini ilk olarak Canon EOS RP modelinde görmüştük. Bu özellik artık EOS M6 Mark II’de de bizlere sunulmuş. Böylelikle makinemize gireceğimiz ayarlarla beraber fotoğraf makinemiz bizlere istediğimiz adette fotoğraf çekiyor ve bu çekimi sağlarken aynı zamanda odağı da değiştiriyor. Sonrasında çekilen bu fotoğrafları da Canon DPP programı üzerinden birleştirebiliyoruz ve ortaya her tarafı net olan fotoğraflar çıkıyor. Bu özelliği genelde kuyum, takı ve ürün fotoğrafçıları kullanıyor.

EOS M6 Mark II Odaklama:

Canon EOS M50

M6 Mark II bizlere Dual Pixel CMOS AF sistemi ile sunuluyor. Bu sistem hali hazırda 1D X Mark II ve 5D Mark IV’te de kullanılan bir odaklama teknolojisi. Özellikle 4K’da da çalışan Dual Pixel CMOS AF teknolojisi sayesinde EOS M50‘nin bir hayli önüne geçiyor diyebiliriz. Bu teknoloji sayesinde odaklama hem daha hızlı hem de çok tutarlı bir hale geliyor. Özellikle hareket eden objelerde netlik takibi konusunda çok başarılı olduğunu söylebilirim. Dual Pixel CMOS AF aynı zamanda LCD’de dokunduğumuz yere odaklamayı yaparken çok tutarlı ve odağı kaçırmadan akıcı bir şekilde 2 nokta arasında odaklama yapmamızı sağlıyor.  Aşağıdaki video sayesinde Dual Pixel CMOS AF Odaklama teknolojisini çok daha iyi anlayabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=vE2e6XCXqjo&t

 

Canon EOS M50

Göze Odaklama: (EYE AF)

Canon EOS M6 Mark II ile birlikte Canon aynasız segmentine artık çektiğiniz modele gözden odaklama takibi yapabiliyoruz. Bu teknoloji özellikle Dual Pixel CMOS AF ile birlikte çalıştığı zaman gerçekten tüm rakiplere fark atıyor diyebiliriz. Burada isterseniz manuel olarak istersenizde otomatik olarak hangi göze odaklayacağınızı seçebiliyorsunuz.

M6 Mark II

LCD Üzerinden Dokunmatik Odaklama:

Touch Drag AF

EOS M5 ile birlikte ilk defa tanıtılan Touch & Drag AF sistemi EOS M6 Mark II’de de bizlere sunuluyor. Bu sistem gerçekten çok kullanışlı ve severek kullandığım bir özellik. Özetle bahsetmek gerekirse, fotoğrafı vizörden bakarak çekerken, LCD ekranda dokunduğunuz noktayı netlemeye sağlıyor. Yukarıdaki menüde gördüğünüz gibi bu alanı istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. İsterseniz sadece sol yada sağ tarafta kullanabiliyorsunuz ancak bence en kullanışlı olan kesinlikle Sağ Alt tercihi.

G1X Mark III Touch Drag af

Aşağıdaki görsele baktığınız zaman Touch & Drag Odakalama sistemini daha iyi anlayabilirsiniz. İlk görselde arkadaki gitar netken, LCD üzerinden parmak hareketinizle önde bulunan gitara netliği alabiliyorsunuz.

EOS M6 Mark II Video Özellikleri:

Canon EOS M6 Mark II ’nin video özelliklerine bakacak olursak; Cropsuz 4K 30fps, 1080p’de 120 fps super slow motion ve 4K’da Dual Pixel CMOS AF odaklama teknolojisini görüyoruz ki bu özelliklerin hepsi çoğu videographer tarafından talep edilen özelliklerdi. Bunlara ek olarak  totoğraf makinemizde harici mikrofon girişi bulurken, kulaklık girişi bulunmuyor.

M6 Mark II

4K Video çekerken, odaklama sistemi olarak Canon’un efsaneleşmiş Dual Pixel Cmos AF modunu kullanabiliyoruz ve artık 4K’yi cropsuz bir şekilde çekebileceğiz. Hatırladığınız üzere EOS M50 modelinde 4K hem Contrast AF odaklama yapıyordu hem de 1.5x oranında bir crop vardı. Bu yüzden özellikle 4K çekimler yapacak kişiler için olmazsa olmaz harika bir kamera olmuş diyebiliriz.

M6 Mark II

Yine en çok talep edilen özelliklerden biri olarak  120fps Super Slow Motion video çekimi de Full HD 1080p çözünürlüğünde mümkün hale gelmiş , Super slo2w motion çekim yaparken Otomatik netlemeyi kilitliyor ve ses kaydı almadan bir video kaydı gerçekleştirebiliyoruz.

M6 Mark II

Video menüsüne geldiğiniz zaman, Kayıt Modunda bizler üç seçenek bekliyor, bunlar sırasıyla;

  • Video Otomatik Pozlama
  • Video Manuel Pozlama
  • HDR Video

Videoları MP4 formatında kaydedebiliyor ki bu format özellikle akıllı telefon ve tabletler için en iyi görüntüyü sağlayan format olduğunu hatırlatmakta fayda var. Böylelikle makinenizle çektiğiniz bir videoyu sosyal medyada paylaşmak için akıllı cihazlarınıza attığınız zaman en iyi görüntüyü almış olacaksınız.

Çektiğimiz 4K Videolardan 4K Frame Grab özelliği sayesinde 8.0 megapiksellik fotoğrafları videonun içinden alıp ayrı bir dosya olarak kaydetme imkanımız da bulunuyor.

EOS M6 Mark II  – 5 Yönlü Titreşim Engelleyici:

Canon M6 Mark II Video çekimi sırasında 5 yönlü Digital IS’i aktif hale geliyor. Bu özelliği lensinizde IS bulunsun ya da bulunmasın kullanılabiliyorsunuz. Eğer lensiniz IS ise, ozaman Canon’un Combination IS olarak adlandırdığı teknoloji sayesinde hem lensteki IS hemde gövdedeki IS kullanılıyor ve daha da sabit bir görüntü elde etmiş oluyoruz.

Bunun dışında EOS M50’de ilk defa gördüğümüz bir teknoloji olan Dual Sensing IS’de yine M6 Mark II’de de bulunuyor.. Bu titreşim engelleme teknolojisi dijital bir system değil. Lenste bulunan gyro sensörleri sayesinde tespit edilen titreşimler sensöründe yardımı ile birlikte bizlere ekstra yarım stopluk bir artı sağlıyor. Dual Sensing IS teknolojisi ile uyumlu lensler ise;

  • 15-45mm
  • 18-150mm
  • 55-200mm

Focus Peaking:

Video çekim yaparken, Focus Peaking özelliği sayesinde netlik yaptığınız alanı çok daha rahat bir şekilde anlayabiliyor ve bu sayede isteyenmeyen netsizlik durumlarının da önün geçmiş oluyorsunuz. Focus Peaking üç farklı renkte Peaking gösterimi bizlere sağlıyor. Focus Peaking modunu aktif hale getirmek için fotoğraf makinesini Manuel Odaklama Moduna almanız gerektiğini unutmayın.

Timelapse Video:

Bunlarla beraber Timelapse video özellik de bulunuyor. Hem de 4K ! Timelapse video çekimini 4K çözünürlükte gerçekleştirebiliyoruz.

EOS M6 Mark II Menüler:

M6 Mark II

Bugün Canon’un 1300D modelinden tutunda 1DX Mark II’ye kadar menü sistemine baktığınız zaman aynı temel taşların üzerine kurulu olduğunu göreceksiniz. Tabii ki bu iki modelin menüleri arasında dağlar kadar fark var ama ikisinde kullandığınız zaman ne kadar kolay ve sezgisel bir kullanıma sahip olduğunu kendiniz de göreceksiniz. Canon EOS M6 Mark II bizlere her şeyin başında bu kolay ve sezgisel kullanımı sağlıyor.

EOS M6 Mark II Gövde & Ergonomi:

EOS M6 Mark II ’nin gövdesine baktığımız zaman EOS M6’ya benzer ancak gövde kalitesi olarak çok ciddi gelişmeler görüyoruz. Makineyi tuttuğunuz zaman vermiş olduğu hissiyat ciddi manada değişmiş. Hem grip alanını büyümesi hem de üzerindeki kaplamanın değişmesiyse makine resmen sınıf atlamış diyebilirim.

M6 Mark II

EOS M6 Mark II’nin arkasına baktığımız zaman 3.0” büyüklüğünde ve 1.0400.000 noktaya sahip bir LCD ekran görüyoruz. M6 Mark II’nin LCD ekranı aynı M6’da olduğu gibi yukarı doğru açılıyor. Dokunmatik ekranı ister menüler arası geçiler, ister çektiğiniz fotoğraflar arasında gezinmeyi, istersenizde canlı izleme modunda dokunduğunuz yere netleme yapabilmek için kullanabiliyorsunuz.

M6 Mark II

M6 Mark II’de gördüğümüz en büyük değişiklik ise AF & MF tuşunun gelmesi. Otomatik odaklama ve manuel odaklama arasında geçiş inanılmaz derecede kolaylaşmış. Eski M Serilerinde AF’den MF’ye geçiş için yön tuşlarını kullanıyorduk. Aynı zamanda ortada bulunan tuşa bastığımız zaman ise fotoğraf makinemiz odaklamayı da gerçekleştiriyor. Böylelikle odaklama yapmak için deklanşöre yarım basmaya gerek kalmıyor. Bu tuşun konumlandırması da tam baş parmağımıza denk geliyor.

EOS M6 Mark II’nin tüm tuşları sağ tarafa konumlandırılmış. Bu sayede tek elle çekim yapmak çok kolay bir hale getirilmiş.

M6 Mark II

Makinenin üst tarafına baktığımı zaman 2 farklı tekerlek görüyoruz.  Sağ tarafta bulunan tekerlek mod tekerleğimiz. Buradan Diyafram öncelikli mod, otomatik mod gibi modlar arasında geçişi sağlıyoruz.

M6 Mark II

İkinci tekerleğimiz  ise deklanşör tuşunun etrafında bulunuyor. Bu tekerlek ile diyafram, enstantane gibi değerleri değiştirebiliyoruz. Yine üst tarafta video çekimini durdurup başlatma ve istediğimiz bir özelliği atayabileceğimiz tuşumuz bulunuyor.

M6 Mark II

M6 Mark II’nin yanındaki girişlere bakacak olursak, sağ tarafta usb girişi ve HDMI girişi  ve  Wi-Fi Bağlantı için harici bir tuş bulunurken, sol tarafta ise harici mikrofon girişi ve NFC bağlantı bölümü bulunmakta.

Canon EOS M6 Mark II ‘nin altında ise hafıza kart ve pil yuvası bulunuyor. Hafıza kartı olarak SD kartlar kullanılıyor ve pil olarakta LP-E17 pilinden güç almaktadır.

M6 Mark II WiFi & Bluetooth:

EOS M6 Mark II’de Wi-Fi  ve Bluetooth bulunuyor. Eskiden çektiğiniz fotoğrafı bağlantıyı kurduktan sonra akıllı cihaz üzerinden seçerek aktarabiliyorduk. Artık deklanşöre bastığınız anda çektiğiniz fotoğraf akıllı cihazlarınıza otomatik olarak aktarılıyor olacak.

EOS M6 Mark II aynı zamanda yeni uygulama olan Image Transfer Utility 2 ile de uyumlu olarak çalışıyor. Bu sayede çektiği fotoğrafları otomatik olarak bilgisayara da aktarmak mümkün hala geliyor. Bugüne kadar Image Transfer Utility’nin eski versiyonu otomatik data transferine izin vermiyordu ancak Image Transfer Utility 2 ile bunun üstesinden gelindi.

Çekim sonrasında eve geldiğiniz zaman, fotoğraf makinenizi açıp bıraktığınız sürece fotoğrafların otomatik olarak aktarılma işlemi başlayacaktır. Bunun için hem EOS M6 Mark II hem de bilgisayarınız evinizdeki network ağına bağlı olmalı ve fotoğraf makinenizde ITU2 ile bağlantıyı kurmanız gerekiyor.  Desteklenen dosyalar ise RAW(CR3) ve Jpeg formatları. Video konusunda 4K videolarda dahil olmak üzere tüm videoları otomatik olarak aktarabileceksiniz.

EOS M5

Bunların yanı sıra Wi-Fi ve NFC ile birlikte akıllı cihaz ve bilgisayarlar üzerinden fotoğraf makinemizi kontrol edebiliyor, çektiğimiz fotoğrafları akıllı cihazlarımıza aktarabiliyor ve Wi-Fi üzerinden kablosuz olarak baskı alma imkanımız oluyor.

Bluetooth bağlantısını bir kere kurduktan sonra telefon ya da makine uyku moduna girse bile sürekli birbirleriyle iletişim halinde oluyorlar. Aynı zamanda Bluetooth bağlantı Wi-Fi bağlantıya oranla çok daha az pil harcamakta olduğu için çok daha efektif diyebilirim. Bluetooth bağlantı ile birlikten fotoğraf çekimi ve çektiğiniz fotoğraflarınızı akıllı cihazlarınıza aktarabiliyorsunuz.

EOS Utility:

Canon EOS M6 Mark II  ile  EOS Utilty’ye bağlayarak bilgisayar üzerinden çekim yapabiliyoruz.Çektiğiniz fotoğrafları aynı zamanda anında Digital Photo Professional’da görmek mümkün.

EOS M6 Mark II Kişileştirme:

EOS M5

EOS M6 Mark II, aynı üst segment D-SLR fotoğraf makineleri gibi kişileştirme konusunda bizlere çok fazla seçenek sunuyor. Makine üstünde bulunan bir çok tuşun işlevini değiştirebiliyor, hızlı çekim ekranı üzerinde görmek istediğimiz yada istemediğimiz detayları kaldırabiliyoruz, vizördeki görünüm için iki farklı seçenek bulunuyor. Aşağıda bu bahsettiğim konular hakkında bir görsel görebilirsiniz. Aşağıda fotoğrafı bulunmayan bir çok diğer seçenek ise makinede sizleri bekliyor.

Yeni CR3 RAW Formatı:

Gelişen teknolojiler ve yükselen megapiksel değerleriyle beraber artık RAW format çekim yapanlar olarak hafıza kartı yetiştirememeye başladık. Ancak Canon bu konuda da bir yenilik yaparak, yeni CR3 formatındaki RAW seçeneğini bizlere tanıttı. Bu formata Canon RAW ismi veriliyor. Bu format daha öncesinde M-RAW ve S-RAW olarak adlandırılan RAW formatların yerini alıyor.  Tam çözünürlükte  %40 oranında daha az dosya boyutlarına sahip fotoğraflar elde etmiş oluyoruz.

Sessiz Çekim Modu:

Sessiz çekim modu sayesinde fotoğraf makinenizle çekim yaparken herhangi bir şekilde deklanşör sesinden rahatsız edebileceği ortamlarda fotoğraf çekebilmek adına bizlere sunulan bir özellik. Hali hazırda çoğu D-SLR gövdede bulunan bu özellik EOS M6 Mark II ile aynasız segmente de gelmiş oluyor. Uygun durumlara örnek olarak, uyuyan bebekler, konserler, müzeler vb diyebiliriz.

Sessiz modda çekim yaparken, flaş kullanımı, sürekli hızlı çekim ve uzun pozlama sırasında gürültü engelleyici çalışmıyor.

Canon M6 Mark II Kullanım:

Fotoğrafa yeni başlayacak dostlarımızın en büyük sıkıntısı fotoğraf makinelerindeki kullanım zorluğu diyebilirim. Canon bu konuda rakiplerinden çok ileride olduğu zaten tüm dünya fotoğrafçıları tarafından kabul edilmiş bir gerçek. Canon’un kullandığı kullanıcı ara yüzünden daha basit bir kullanıcı ara yüzü bulunmuyor. Canon bu ara yüzü aynı zamanda sezgisel olarak nitelendiriyor. Sezgisel Arayüz ise hangi menünün nerede olacağını bilmeseniz bile tahmin edebilmeniz anlamına geliyor. Daha önceki Canon fotoğraf makinelerinde bulunan menü açıklamalarının yazdığı Rehber kısmına ek olarak, artık fotoğrafa yeni başlayacak dostlar için çok daha kolay kullanım sağlamak adına yepyeni bir ara yüz geliştirdi. Bu ara yüzde, diyafram ve enstantane çekim öncelikli modlarda değer değişimlerinin bizlere nasıl fotoğraflar vereceğini önceden makinenin içine eklenmiş özel presetlerden görmemizi sağlamış.

Aşağıdaki galeride bu menülerden örnekleri görebilirsiniz. Tabii bu menüler hoşunuza gitmez ve geleneksel Canon menülerine dönmek isterseniz bu mümkün hale getirilmiş.

 

Canon EOS M50

Aksesuar ve lensler konusuna gelince, işin rengi değişiyor. Flaşlar seçenekleri olarak Canon’un 270 EX’ten 600EX’e kadar bütün modellerini kullanabiliyorsunuz.

Lenslerde ise hali hazırda yedi adet EF-M lens bulunuyor:

  • EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM
  • EF-M 22mm f/2 STM
  • EF-M 32mm f/1.4 STM
  • EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM
  • EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM
  • EF-M18-55mm f/3.5-5.6 IS STM
  • EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
  • EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

Aşağıdaki videoda ise bu lenslerin detaylı şekilde açıklamasını bulabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=T7Pdwd3Esdk&t

 

M50 İnceleme

Canon EOS M6 Mark II Kutu İçeriği:

  • Canon EOS M6 Mark II Gövde
  • EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM
  • LC-E17 şarj aleti
  • LP-E17 şarj
  • Boyun askısı
  • 2 Sene Canon Eurasia Garanti Belgesi
  • Ücretsiz 4 Saatlik Sınıf Eğitimi Canon Görsel Akademi Kartı

M6 Mark II Sonuç:

Canon, uzun zamandan beri eleştirilen tüm noktalarına M6 Mark II ile artık sağlam bir cevap vermiş desek yanlış olmaz. Fotoğraf kanadında tamamen yenilenen 32.5 megapiksellik sensörü ve Digic 8 işlemciyle beraber saniyede 14 kare fotoğraf çekimi hızı, Raw Burst moduyla saniyede 30 kare çekim hızı güzel bir dinamik aralık ve ISO performansıyla M6 Mark II’yi tanıtırken  çoğu videographer’ın talep ettiği Cropsuz 4K, 4K Videoda Dual Pixel CMOS AF ve Full HD’de 120 fps slow motion video, gözden odaklama gibi özelliklerle

EOS M6 Mark II hakkında bütün soru, öneri ve inceleme hakkındaki görüşleriniz aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Mert Gündoğdu – Ağustos 2019