2023 EISA ödüllerinde Klipsch ve Onkyo’ya 2 farklı ödül!

2023 EISA ödüllerinde Klipsch ve Onkyo’ya 2 farklı ödül!

Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği (EISA – European Imaging and Sound Association) EISA 2023-2024 ödüllerinin kazananlarını duyurdu!

Klipsch The Sevens, Yüksek Çözünürlüklü Çok Amaçlı Aktif Hoparlörler

EISA aktif raf tipi hoparlörler 2023-2024

Bu güçlendirilmiş raf tipi modeli, Amerikan markasının ‘Heritage’ serisinden tasarım esinleri alarak, ileri düşünceli özelliklerle birleştiriyor. Tractrix horn yüklü tiz üniteleri ve 165mm bas/orta üniteler, özel bir DSP ve güçlü dahili amplifikasyon ile çalışıyor. The Sevens’ın sesi, bas zengini, geniş ölçekli ve detaylarla dolu olup, Klipsch’in sezgisel Connect uygulamasıyla kişisel zevke göre ayarlanabiliyor. HDMI ARC, USB-B, Bluetooth, analog (MM phono dahil), ve yüksek çözünürlüklü müzik oynatma kapasitesi ile 192kHz/24-bit’e kadar olan bir sistem sunuyor.

Klipsch The Sevens güçlendirilmiş hoparlörler, yetkili bayiler aracılığıyla temin edilebilir. Daha fazla bilgi için Klipsch.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Onkyo TX-RZ50, 9.2 Kanallı THX Sertifikalı AV Receiver

EISA En İyi Uygun Fiyatlı AV Receiver 2023-2024

Geniş özellik setine sahip olan Onkyo’nun TX-RZ50 AV Receiver, etkileyici bir fiyat/performans oranı sunuyor. Bu alıcı, Dolby Atmos ve DTS:X film ses parçalarından her son detayı alabilecek bir performansla destekleniyor. Dokuz kanallı Dinamik Ses Amplifikasyonu çıkışı, dinamik ve bas zengini bir sunum sağlıyor, ayrıca 11 kanallı işleme sayesinde sistem genişletilebiliyor. Müzik oynatma da unutulmuyor: iki yönlü Bluetooth ve DAB+ tuner, Apple AirPlay 2, Chromecast ve DTS Play-Fi Multiroom ile tüm temelleri kapsıyor. Onkyo’nun kullanıcı dostu Controller uygulaması ve Dirac için bir uygulama seçeneği, işlemeyi kolaylaştırıyor.